EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREIM

Outdoor Paradise

Több mint futóbolt.

A honlapjukon fellelhető minden, ami a futáshoz szükséges. Futócipők aszfaltra és terepre, ruházat, felszerelés, elektronikai eszközök, táplálékkiegészítők. A sportolóim számára 10% kedvezményt jár minden teljesáru termékre.

Takáts-Rezsu Emese

sport mentáltréner

Elakadtál a sportban vagy célt vesztettél? Motivációd elfogyott és nem találod merre indulj? Amikor mint futóedző meghaladja kompetenciámat egy adott mentális elakadás, akkor a sportolót egy másik terület szakembere felé irányítom. Egy sport mentáltréner önismeret segítségével mentális edzés fejlesztésével feloldhatja a sportolóban a gátakat, melyek akár a fejlődésének útját is állják.

Losonc Timi

partnerincrime:)

Fontosnak tartom, hogy naprakész használható tudással rendelkezzek a hivatásomban, ennek érdekében keresgélek továbbképzési lehetőségeket, szakmai kutatásokat olvasok, melyek szélesítik a látókörömet. A szakmai cikkeket Timivel közösen átbeszéljük, ezáltal is fejlődünk. A futóedzőségről vallott filozófiánk azonos, rendszeresen rendezünk közösségi futásokat és edzéseket a tanítványaink számára.